Wij zijn Arie en Maria. Maria, geboren in Rotterdam en Arie, geboren in Nijmegen. Elkaar ontmoet in het studentenleven tijdens de jaren 70 van de vorige eeuw. Sinds een aantal jaren beiden gepensioneerd. Maria na een studie psychologie omgeschoold tot juridisch vergunningverlener, Arie altijd leraar geweest in het VMBO.
Sinds 1983 wonen wij in Millingen aan de Rijn. We zeggen altijd “centraal gelegen tussen Amsterdam, Keulen en Maastricht”. Een dorp, zo’n 6000 inwoners, vol activiteiten. We kregen de gelegenheid een eigen huis te bouwen. Dat staat er sinds 1997.

Maria houdt van wandelen met de hond en genieten van (werk in) haar tuin. Arie kijkt graag naar bloemen en struiken, maar kookt liever voor Maria en gasten, is graag gastheer.
Samen besloten de bovenverdieping om te toveren tot een comfortabele airbnb om zo het landelijke leven van de polder te kunnen delen met hun gasten.

De lange adem noemen wij onze airbnb. Wij verklaren u graag deze naam. De lange adem; een fijne plek om weer even lekker op adem te komen. U bent van harte welkom!

nl_NL_formalNL


Website door Pepijn de Brujin & HG Design