Op een paar minuten lopen van de lange adem begint natuurgebied de Millingerwaard.

Hier grazen wilde paarden en runderen. Zorg dan ook altijd voor voldoende afstand en voer zeer zeker niet. De zeearend heeft zich in dit unieke gebied genesteld. Er zwemmen bevers, er huizen tientallen reeën. Het is een essentiële kraamkamer voor vissen.. Al dat ‘broed’ trekt weer tal van visetende vogels aan, waaronder de grote zilverreiger.

Onze gids Jan helpt u dit gebied te ontdekken. Ontspan tussendoor bijvoorbeeldeven in de Millinger Theetuin. Of neem na afloop een drankje in de vintage Waard van Kekerdom.

U kunt Millingen en de polder niet alleen al lopend ontdekken, er zijn nog talloze andere mogelijkheden. Fietsen (ook te huur) is hier prachtig plat, neem ontspannen de zonnetrein of laat u voortbewegen in huifkar of koets.

Ontdek hoe nostalgisch tin vanuit dit Rijndorp de wereld verovert of ontdek het leven op en aan het water van de drukst bevaren rivier van Europa.

Bezoek de Nijmegen, de bushalte is voor de deur. www.visitnijmegen.nl is uw visitekaartje, net als www.visitarnhem.nl dat is voor de Gelderse hoofdstad (slechts een half uurtje hier vandaan).

Op minder dan 10 kilometer ligt Kleve. Voordelige boodschappen en heerlijke Kaffee mit Kuchen wachten op u.

U ziet: Millingen is meer dan “alleen” een doorgangsplaats voor het Pieterpad. In overleg stellen wij een 3 daags arrangement met u samen, waarin het culinaire aspect zeer zeker niet vergeten zal worden.

nl_NL_formalNL


Website door Pepijn de Brujin & HG Design