Wij

Wij zijn Arie en Maria. Maria, geboren in Rotterdam en Arie, geboren in Nijmegen. Elkaar ontmoet in het studentenleven tijdens de jaren 70 van de vorige eeuw. Sinds 1983 woonachtig in Millingen aan de Rijn: centraal gelegen tussen Nijmegen, Kleef en Arnhem.

Maria houdt van wandelen met de hond en genieten van (werk in) haar tuin. Arie kijkt graag naar bloemen en struiken, maar is vooral graag gastheer.

Samen besloten ze de bovenverdieping om te toveren tot een eigentijds appartement om zo het landelijke leven van de polder te kunnen delen met hun gasten.

Uw appartement

Uw rookvrije appartement bestaat uit een verrassende eet/zitkamer, 2 slaapkamers, een badkamer en een aparte bergruimte.

In de woonkamer vind u een sfeervolle eethoek voor 4 personen, een gezellige zithoek met tv (inclusief Netflix en Videoland) en een modern keukenblok. U kunt de hele dag genieten van een vers gezet kopje koffie of thee. Uw appartement beschikt natuurlijk over Wi-Fi. U heeft een bijzonder uitzicht op de Heerbaan.

Beide slaapkamers beschikken o.a. over comfortabele boxspringbedden.

Uw compacte badkamer met zicht op de achtertuin heeft een fijne douche en voldoende ruimte om uw toiletspullen te kunnen plaatsen.

Wat maakt de lange adem zo bijzonder?

Allereerst uw appartement; een verrassende plek om een aantal dagen ontspannen te verblijven. Heerlijk uitrusten om met frisse moed “er weer tegenaan te kunnen gaan.”

Natuurlijk ook de tuin (ongeveer 2200m2), ontworpen door Piet Oudolf. Er is een schaduwrijke boomgaard (o.a. een kweepeer) met tafel en banken. Het besloten hofje met terras is uw privétuin.

Genieten is hier het kernbegrip. Genieten van rust, ruimte en gastvrijheid.

Rust; niets te moeten, genieten van de polderrust die hier nog bestaat. Ruimte; een heerlijk appartement voorzien van alle moderne gemakken. Gastvrijheid; wij helpen u graag ons stukje Nederland te ontdekken.

U bent weer even heerlijk op adem gekomen!

nl_NL_formalNL


Website door Pepijn de Brujin & HG Design